Els divendres, consulta'ns de forma gratuïta!

Els divendres, consulta'ns de forma gratuïta!

Tots tenim alguna idea de negoci que no sabem si té sentit i com s' hauria de protegir. Hi han molts dubtes en una primera fase de negoci. Heu de comptar amb un assessorament especialitzat per no cometre errors i a vegades, fins i tot aquest assessorament resulta car i inaccessible.

¡És per això que hem creat el torn de preguntes i respostes per els divendres!.

Consultas sobre patentes y marcas

Els divendres, des de www.patentes-y-marcas.com, i amb la col.laboració del despatx de la propietat industrial www.volartpons.com, respondrem les vostres dubtes de forma àgil i gratuïta.

Las típiques preguntes són:

  • Es pot patentar una idea?
  • Com puc patentar la meva idea?
  • Quant costa patentar la idea?
  • Val la pena patentar la meva idea?

Qualsevol pregunta és important i té l' obligació de rebre una resposta clara i concisa d' un professional.

Simplement, escriviu un comentari en aquest article (el formulari ho trobereu en link de sota de la pàgina web www.patentes-y-marcas.com) o truqueu directament a Volartpons,al 933182440, per rebre una resposta clara a les vostres preguntes sobre patents, marques, dissenys, quelcom que us pugui interessar.

Us hi esperem!

Comentaris:
Pau2016-07-06 11:22:03

Tinc una empresa de nova creacio que fabrica salses i altres aliments envasats. Vaig intentar enregistrar la meva marca davant de la Oepm i em van posar un suspens formal. Vaig contestar jo mateix sense l'ajuda d'un agent oficial i ara acabo de rebre la denegacio de la mev marca. Tinc opcio a fer un recurs pero no se si val la pena. Que faig?

Deixa un comentari:
Una pregunta i fet
La nostra comunitat t’ ajuda

Articles Recomenats

Facts